Jakso vaihtui tänään, tarkoitti sitten, että pari päivää painettu tenttejä ja urakalla. Huoh. No, onneksi loppuivat, toistaiseksi. Lyödäänkö vetoa, että ainakin yks tulee bumerangina takaisin?

Opinnäytetyökään ei ole edistynyt tuumaakaan... senttiäkään... nanometriäkään... Hieman meinasi tänään hermostuminen iskeä, kun kävin kuuntelemassa aloitusseminaarin ja tajusin, että hei, munhan pitäis päästä pitään oma tässä ihan nyt justiinsa. Argh.

Ens viikko on kumminkin lomaa, toivottavasti sitä sais edes jotain järkevääkin aikaiseksi. Näytön alalaitaan liimattu (jep, ei poissa silmistä, vain osittain poissa mielestä) rästityölista vaan venyy ja venyy eikä siitä saa mitään yliviivailtua pois (äärimmäisen tyydyttävä tunne, voin kertoa - siis se, kun pääsee yliviivailemaan, ei se sen tuijotteleminen ilman, että saa mitään aikaan). Hautajaisetkin on lauantaina, joskohan tämä vetämätön olo saisi pikku hiljaa jonkinlaista vetoapua. Ja kyllä oli harkinnassa pari lomapäivääkin viettää, mutta kun ei millään kerkeäis. Toisaalta, kun sais noi työt pois, niin tipahtais aikas nopeasti (*ynnäilee sormiaan*) ainakin 5 ovaria rekkaan, kahden kurssin pakolliset harkkatyöt pois alta ja yhden ison homman hyvälle alulle (vaatii tosin järkyttävän työmäärän vielä ennen joulua, puhumattakaan siitä kahvinjuonnista, kun laskuja väännetään yötä myöten, että raportin ehtii palauttaa ajoissa). Keväällä voisi sitten ottaa vähän rennommin - joka tosin on suhteellinen käsite, kurssejakin kun on keväälle tullut haalittua 6 (yks tosin suullista ruotsia, joten sitä ei työtaakaksi lasketa) - ihan vaan noin opinnäytetyön kaveriksi. Suuruudenhullu? Aivan ehdottomasti. Työnarkomaani? No osittain, mutta koulutöitten suhteen ei niinkään - kouluraporttien vääntämisaktiivisuus näyttää olevan kääntäen verrannollinen vuosikurssiin...

Edellisestä vuodatuksestakin kului taas yli viikko. Hieman pitänee ottaa (tässäkin suhteessa) itseään niskasta kiinni - kerran viikossa vähintään. Ei se muuten, mutta onpahan jotain muutakin muistoa prosessista kuin sidottu paperinmakuinen tekele.

Vielä kun pääsis tästä helvetin räkätaudista eroon.

No, life ain't fair - get over it.